Referenser

”Marianne är en strålande coach. Med lyhördhet och empati lyckas hon skapa insikter som ger nya perspektiv. Varje coachingtillfälle är som en vitamininjektion där Mariannes klokhet och livskunskap ger inspiration och styrka.”

Miriam Salzer-Mörling, Ek Dr Corporate Soul AB

 

””Jag fick coaching av Marianne när jag var inne i en intensiv och lite förvirrande
fas i livet. Jag hade en hel del insikter om vem jag var och vad jag hade med mig
i mitt bagage men hade svårt att få ihop allt. Jag sökte därför en person/coach som kunde förstå och ge råd inom flera områden; andligt, karriär, hälsa och relationer. Och Mariannde passade prefekt för detta. Genom sin breda erfarenhet och genom sitt generösa sätt att dela med sig av sitt eget liv så blev hon det stöd jag sökte – någon som jag litade på och som gav de råd jag behövde. Att ha träffat och fått coaching av Marianne har varit en viktig pusselbit på min resa – och jag kan varmt rekommendera henne!” ”

Lotta Lennartsdotter

 

”Jag har gått en 8-gångersutbildning i livsstil hos Marianne Wilöf. Marianne har hjälpt mig med många saker, men framför allt har hon hjälpt mig att sortera, fått mig att förstå att jag måste träna mig på att prioritera mig själv. Se och förstå vad som är viktigt och mindre viktigt i mitt liv, både i stort och i smått. Jag har med Mariannes hjälp lärt mig att hitta tid för mig själv i min vardag även fast jag arbetar lika mycket. Den tid som jag inte trodde mig ha tidigare för mig själv, finns nu.
Marianne är en mycket god och kunnig inspiratör och jag har även fått stor hjälp av att läsa hennes bok Hela dig – din personliga väg till hälsa .”
Tack Marianne för att du har hjälpt mig att ”tänka rätt”!

Gunilla Swartling, VD, Swartlings ridskola Täby, 22 kg lättare.

 

”Jag kan varmt rekommendera Marianne Wilöf som coach. Hon är en mycket god lyssnare som är kunnig och engagerad. Hon är en sympatisk person med stor livserfarenhet och andligt djup. Detta i kombination med stor klokskap gör henne till en utmärkt coach.”

Staffan Hellgren, kyrkoherde/kontraktsprost i Danderyds församling där Marianne drev Projekt Petrus.

 

”Vi har valt att samarbeta med hälsoprofilen Marianne Wilöf för hennes mångfasetterade kunskap om holistisk hälsa, för både kropp och själ. Detta inbegriper exempelvis de senaste rönen inom både traditionell-, komplementär- och alternativ vård, såväl som de österländska terapierna yoga, Qi Gong och meditation. Marianne har också en förträfflig förmåga att motivera och coacha människor till ett hälsosammare liv och positiv framtidstro. Hennes individuella konsultationer, intressanta föreläsningar och givande kurser är därför mycket uppskattade för våra resenärers välbefinnande och har därför en signifikant betydelse för våra resor.”

Ann-Marie Sjögren Arrangör och marknadsansvarig, Strandgårdens Hälsoresor

 

”Projekt Petrus har varit till stor hjälp för mig att komma vidare i min rehabilitering och återhämtning. I projektet erbjöds precis det som jag saknat under min sjukdomstid, en helhetssyn på människan, att även själ och ande måste få stöd, hjälp och vård – inte bara kroppen. Det varma, vänliga bemötandet har varit till
stor hjälp för att hitta tilliten igen. Gemenskapen och möjligheten att få samtala med kvinnor i samma situation har också varit värdefull. Jag känner stor tacksamhet över att ha fått delta i detta projekt.”

Anonym

”Ett lyhört, berörande och inkännande program om smärta, bearbetad, kondenserad, förmedlad till åhörarna med humor och musikalitet.
Tre starka personligheter: Marianne Wilöf, Anita Strandell och Staffan Linder.”

Anders Novak, kyrkoherde Kungsholmens församling
(om ”Går det att vaccinera sig?)

 

”Går det att vaccinera sig? är en angelägen föreställning i varsam och mjukt engagerande förpackning. Jag ska rekommendera den till min omgivning.”

Louise Askerås, psykolog och arbetslivskonsult