Bemer

Starkare Immunförsvar och mera energi!

Ja, det är väl något vi alla önskar och två av många fördelar som jag själv upplever dagligen tack vare min BEMER! 

När jag kom i kontakt med BEMER för snart 1 år sedan så fastnade jag i första hand för enkelheten i behandlingen: bara 8 minuters vila på ett BEMER-underlag, (som ligger under bäddmadrassen i sängen) morgon och kväll för att få optimal behandling!

Det som händer när jag ligger på min nu mest pålitliga hälsovän, är att mikrocirkulationen (som utgör 74 procent av hela cirkulationssystemet!) främjas. I och med det så ökar syresättningen till vävnaderna i min kropp med hela 30 procent! Syre och näring är livsviktigt för att våra celler ska kunna arbeta och producera energi. Med hjälp av BEMER-behandlingen ökar tillflödet och genomblödningen till alla våra miljarder celler samt förbättrar och underlättar bortforslingen av de slaggprodukter som hela tiden bildas i cellerna. BEMER-signalen sätter fart på mikrocirkulationen och energiproduktionen, vilket i sin tur hjälper kroppen till självläkning.

Det bästa med detta medicinska instrument för hemmabruk är att det inte finns några idag kända biverkningar. (BEMER har funnits på marknaden sedan 1998 och har idag över 1 miljon användare). Vilka mediciner kan ståta med det?

Många blir av med eller minskar smärta och värk, kan minska sitt medicinintag, kan öka sina träningsdoser (elitidrottare), påskyndar sin rehabilitering och känner sig piggare, gladare och mjukare i kroppen.

Är du nyfiken på att höra mera om denna förebyggande och läkande friskvårds-behandling? Kom och lyssna på ett föredrag om BEMER, hur detta medicinska instrument fungerar och vad som händer i kroppen när vi använder oss behandlingen. Vill du veta mer gå in på www.bemer-partner.com

PS Idag forskas det en hel del på BEMER ute i Europa och övriga världen och rapporter finns bla att hämta hem på www.pubmed.com